Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cenahı nöbet opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik ekip ile elan kesif kullanım sağlanabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı dört dörtlük esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve bakım standardını arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir çalışmae ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en amelî yükselmek politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Binaların kuruluşsına oranlı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış kapılarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yek Kanatlı Yangın Kapıları; Tek kanatlı tasar çizimıyla, ensiz mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış esenlar.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Rastgele bir yitme yahut bir mal ziyanı bildirilmedi. Bu ekosistemde canlı hayat doluları da unutmamak lüzumlu. Bu tür olaylardan en çok etkilenenler onlar oluyor.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve Yangın Kapısı yapınıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla cereyan etmek; dayanıklı, estetik baplara en yarar fiyatlarla ehil olgunlaşmak kucakin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden entelekt bilgi alabilirsiniz.

Kanatlar içinde akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin payanda plakaları mevcuttur.

Report this wiki page